Barca din fibra pentru salvamari de 6 persoane

Barca din fibra pentru salvamari de 6 persoane.Barca din fibra a fost construita in special pentru salvamari si se pot folosi in zonele unde se afla plaja, la Mare dar si pe Dunare.

Barca are o lungime de 6.70 m si latime de 1.40 m, fiind dotata si cu “aripi” laterale ce imbunatatesc stabilitatea barci si sporeste siguranta pasagerilor.Barca din fibra pentru salvamari poate fi propulsata cu rame dar si cu motor, in pupa se construieste un suport special cu o gaura unde se monteaza un motor outboard cu cizma scurta sau lunga.

Barca din fibra pentru salvamari are doua ciocuri si centru de greutate este jos in chila, pe Mare se comporta foarte bine.

Interiorul barci se realizaeaza dupa necesitatea la fel si culoarea dupa preferinta.
Barca este construita din fibra de stica, poliester armat cu fibra de sticla (pafs) si are o grosime de 6 mm, la cererea clientului se poate face pana la 1 cm grosime contra cost.

Dotari standard:

  • ochet ancorare prova
  • ochet ancorare pupa
  • suport furcheti
  • opritori picioare (acesti opritori te ajuta sa te deplasezi cu ramele, te sprijini cu picioarele in ei si dai la rame)
  • spatiu depozitare
  • chila turnata (chila este umpluta cu rasina)

Ambarcatiune pentru salvamari

Lungime 6,70 m
Latime 1,40 m
Pescaj 0,25 m
Inaltime
Greutate 130 kg
Motorizare Cu vasle
Persoane max 6 pers

Constructor barci din fibra Tulcea - Ivanov Ambarcatiuni

INFO CLIENT:::

Stabilim cu Dvs termenul de executie a barci si plata avansului.


Related Posts


Daca te-ai decis sa achizitionezi o barca din fibra pentru pescuit pe Dunare, barca pescuit pe Mare, pescuit la calcan, barca pentru agrement, barca de pus pe masina, barca de viteza, barca din fibra pentru salvamar, barca pescareasca de 16 k, lotca din fibra de sticla, barci de pescuit pe mare la navod MAHONA, lotca cu doua ciocuri , barca de agrement de 12 persoane etc. ai ajuns unde trebuie.Firma noastra are o experienta de peste 30 de ani in constructia de ambarcatiuni, construim peste 16 tipuri de barci din fibra de sticla cu dimensiuni intre 2.20 lungime si 7.60 lungime.Rapane de pescuit pe Mare la calcan.